Ga naar content

Mishandeling en beroving sekswerker Oudezijds Achterburgwal

De politie is op zoek naar een verdachte die in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 november een sekswerker op de Oudezijds Achterburgwal zou hebben beroofd en mishandeld.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Een mannelijk slachtoffer is aan het werk op de Oudezijds Achterburgwal als rond 05.00 uur een man zich meldt bij de deur. Eenmaal binnen ontstaat er een conflict. De verdachte wordt agressief en grijpt naar het geld van het slachtoffer. Als deze hem wil tegenhouden, krijgt hij een klap in het gezicht en wordt met kracht tegen de grond gewerkt. Hierbij raakt het slachtoffer licht gewond. De verdachte berooft het slachtoffer daarna van een nog groter geldbedrag en gaat er snel vandoor in onbekende richting. Het slachtoffer slaat daarna alarm.  

De politie beschikt over beelden van een verdachte en wil graag weten wie deze man is.

Vragen

Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening