Ga naar content

Wie herkent de overvallers van de telecomwinkel in Schiedam?

Wie herkent de verdachten van een overval op een telecomwinkel aan de Nieuwe Passage in Schiedam? Op Black Friday 23 november sloegen zij op klaarlichte dag toe. Ze zijn in hun vlucht op twee verschillende punten vastgelegd op camera. Wie weet wie deze mannen zijn?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Twee mannen lopen op Black Friday 23 november 2018 in Schiedam vanaf de Lange Haven naar de Hoogstraat, en vanaf de Hoogstraat naar Broersveld. Van daar gaat het naar de Nieuwe Passage, waar zij een gewapende overval plegen op de KPN winkel. Personeel van de winkel moet onder bedreiging van een vuurwapen de kluis openen. De verdachten halen diverse nieuwe telefoons uit de kluis (Apple’s en Samsungs) en laden deze in opvallende rode tassen.  Vervolgens rennen de mannen de winkel uit en vluchten, via dezelfde weg terug naar de Lange Haven. Een oplettende getuige ziet de verdachten vertrekken in een zwarte Volkswagen Up. Er zit een derde verdachte achter het stuur.
Ongeveer tien minuten later zijn de verdachten te zien in het Kerkepad in Rotterdam. Daar dragen zij geen gezichtsbedekking meer. Hiervan is beeld beschikbaar. Verdachte 1 (geblurred) is reeds aangehouden. Verdachte 2 en 3 zijn nog onbekend bij de politie.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening