Ga naar content

Mishandeling 88-jarige man

Op zaterdag 27 april tussen 15.00-15.30 uur is een 88-jarige man uit Haarlem mishandeld door een bestuurder van een snorfiets. Het slachtoffer liep in de Florence Nightingalestraat toen hij een snorfietser die over het voetpad reed, aansprak en er een kleine woordenwisseling ontstond.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vervolgens kreeg het slachtoffer een duw van de bestuurder van de snorfiets waardoor het slachtoffer hard ten val kwam. Het slachtoffer zag dat de bestuurder met bijrijder weg reed over het voetpad richting de Sallandvaart. Het slachtoffer heeft liggend op straat hard geschreeuwd omdat hij een man zag staan die alles gezien zou hebben. Deze man bleef echter staan. Het slachtoffer is toen naar huis gestrompeld en is daarna met zijn vrouw naar de eerste hulp gereden. De heup van de man bleek te zijn gebroken.
 

Vragen

Het signalement van de snorfietser:

-Man

-Blanke huidskleur

-Normaal postuur

-Tussen de 1.75 en 1.85 lang

 

Signalement bijrijder:

- Vrouw

- Blanke huidskleur

- Slank postuur

Het slachtoffer zag dat de snorfiets een blauw kenteken had maar kon het kenteken niet lezen. De politie wil graag in contact komen met getuigen van deze mishandeling. We hopen uiteraard dat de bestuurder van de scooter zich komt melden.

Heeft u op 27 april tussen 15.00 en 15.30 uur iets gezien? Bel dan de politie via 0900 8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan via Meld Misdaad Anoniem: 0800 7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening