Ga naar content

Nieuwe info zoektocht naar Errol Janssen

Op 7 augustus 2018 werd, op klaarlichte dag en naast een vol terras aan het Kalverbos in Delft, Karel Pronk doodgeschoten. De politie is op zoek naar de vermoedelijke dader, de 52-jarige Errol Janssen, en heeft nieuwe informatie over zijn vlucht.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Uit onderzoek is gebleken dat Errol Janssen, ook wel bekend als Mick van der Laan, na de moord is vertrokken met een Volkswagen Polo voorzien van het kenteken RG-TG-91. Deze vluchtauto is om 23.50 uur op 7 augustus bij het clubhuis van de Hells Angels in Harlingen aan de Marconistraat gezien en later achtergelaten op de carpoolplaats aan de Getswerderdyk in Franeker. De auto is daar op 8 augustus om 01.00 uur nog gezien. Misschien is Janssen daar overgestapt in een ander voertuig.

Signalement
Errol Janssen heeft een opvallend uiterlijk en zijn gezicht zit onder de tatoeages. Mogelijk heeft hij hier inmiddels andere tatoeages overheen gezet, maar dit blijft opvallend. Hij is inmiddels ook op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

 

                                           

Vragen

Weet u waar Errol Janssen momenteel verblijft of heeft u de Volkswagen Polo na de moord ergens zien rijden of zien staan? Inmiddels is de auto terug bij de rechtmatige eigenaar, maar de recherche wil graag weten waar de Polo op de genoemde data is geweest. Heeft u informatie? Bel dan de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapptiplijn op 06-10000012. In deze zaak is het Team Criminele Inlichtingen ook bereikbaar op 06-57876279. Er is een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip in deze zaak.        

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening