Ga naar content

Duo schietpartij aan de Boermarke in Rotterdam gezocht

Op 8 februari 2019 raakt een 49-jarige man uit Barendrecht gewond in een woning aan de Boermarke in Rotterdam-Crooswijk. Hij blijkt neergeschoten. Er werden twee personen aangehouden, maar de politie zoekt nog twee anderen. Zij zijn te zien op de beelden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 18.00 uur kreeg de politie de melding dat iemand zou zijn neergeschoten aan de Boermarke. Agenten gingen er direct naartoe en troffen in een woning een man met een schotwond aan. Het slachtoffer was aanspreekbaar. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
De politie stelde een onderzoek in.

Inmiddels weet de politie dat de daders te voet kwamen vanuit de richting van de Schapendreef. Deze twee daders zijn weggerend in de richting van de Boezemlaan/Kerkhoflaan. Mogelijk hebben omwonenden of andere getuigen het tweetal gezien. Of in combinatie met de derde man van wie de identiteit inmiddels bekend is bij de politie. Alle informatie is welkom.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4WhE3_hWJ84

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening