Ga naar content

Telefoondief in Tilburg

Een brutale diefstal vrijdag 18 januari 2019 omstreeks 16.25 uur bij een uitzendbureau aan de Spoorlaan. Een man loopt het pand binnen en begeeft zich direct naar de kantoorruimte waar medewerkers in gesprek zijn met uitzendkrachten. De man wordt door het personeel weggestuurd. Later ontdekken zij dat twee mobiele telefoons zijn gestolen. De dief staat op camerabeelden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het was vrijdagmiddag erg druk bij het bureau. Terwijl medewerkers in gesprek waren met uitzendkrachten betrad een hen onbekende man de kantoorruimte. Hij werd tot twee keer toe uit deze ruimte gestuurd. De man werd ook niet herkend als uitzendkracht. Nadat de man het pand had verlaten merkten twee medewerkers dat hun mobieltje was gestolen. Op camerabeelden bleek dat de diefstal was gepleegd door die man die weggestuurd was.  Het gaat om een man die Spaans sprak. Hij droeg een zwart T-shirt, een donkerkleurige spijkerbroek. Hij had zwart kort haar en een zwarte baard. 

 

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=nhDQ7V8HLZc

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening