Ga naar content

Account webwinkel gehackt

Op 14 december kwam het slachtoffer er achter dat haar account van een webwinkel was gehackt.  Ze zag toen dat er via haar account voor veel geld parfum was besteld. In de mail stond dat de bestelde artikelen onderweg waren en konden worden afgehaald bij een Albert Heijn filiaal in Den Bosch. Ook bleek haar wachtwoord te zijn gewijzigd. Inmiddels is één verdachte herkend. We vragen nu de herkenning van een tweede verdachte waarvan we de foto tonen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Mevrouw had dit echter niet zelf gedaan en ook had zij de bestelling niet geplaatst. Het bleek dat het om een frauduleuze bestelling ging en dat het pakket al was opgehaald. Degene die het pakketje had opgehaald bij de servicebalie van de winkel staat op beeld. Het was een man met een gewatteerde jas en een rode capuchon, met daaronder een grijze muts. Op 13 december 2018. Rond 19.48 uur, kwam een man met rode capuchon de winkel binnen lopen. Hij droeg een gewatteerde jas en grijze muts. Hij nam het pakketje aan en verliet de winkel.
Deze man is herkend, maar we zijn ook nog op zoek naar een handlanger.

De man op de foto haalde een pakketje op bij een pick-up point. Wie kent of herkent de man op de beelden? 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=PZkR_yMO4NQ

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening