Ga naar content

Man overvalt kapperszaak in Rotterdam

Medewerkers en klanten van een kapperszaak aan het Stadhoudersplein in Rotterdam krijgen de schrik van hun leven als woensdag 19 december 2018 een overvaller de zaak binnenstormt. Hij eist geld, dreigt met een groot vleesmes en gaat er met geld uit de kassa vandoor. Wie weet wie deze overvaller is?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 19 december 2018 omstreeks 18.40 uur komt de dader een kapperszaak aan het Stadhoudersplein in Rotterdam in gerend. Op dat moment zijn de eigenaresse, vijf medewerkers en drie klanten in de zaak. De dader roept om geld. Hij heeft een groot vleesmes in zijn rechterhand en bedreigt de aanwezigen daarmee. De dader grijpt een van de klanten bij de nek en smijt hem naar de grond. Vervolgens pakt de dader ook een van de medewerksters vast. Hij gaat er met geld uit de kassa vandoor.

De dader is een jonge man met een licht getinte huidskleur,  klein, tussen de 1.55-160. Hij heeft een slank postuur, donkere ogen en donker glad haar. De man droeg een zwarte jas met capuchon over zijn hoofd. Onder de capuchon droeg de dader een zwarte pet. Verder had hij een zwarte broek aan, en voor zijn neus en mond droeg de dader een grijs tshirt. Hij droeg donkere handschoenen.

Wie heeft op 19 december 2018 iemand in de buurt van het Stadhoudersplein gezien met een mes of grijs t-shirt voor zijn gezicht?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=oJ8EXlt8MNs

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening