Ga naar content

Woninginbraak Wouwermanstraat

De politie is op zoek naar twee verdachten die zaterdag 31 augustus hebben ingebroken bij een woning aan de Wouwermanstraat in Amsterdam-Zuid.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Die middag komen de bewoners rond 16.00 uur terug bij de woning. Binnen krijgen zij de schrik van hun leven wanneer ze zien dat er allerlei kledingstukken op de grond liggen. De woning blijkt overhoop gehaald te zijn en er missen verschillende sieraden en persoonlijke spullen.

De vermoedelijke verdachten zijn vastgelegd op camerabeelden. Het rechercheteam wil graag weten wie dit zijn. Dankzij verschillende getuigenverklaringen weet de recherche dat deze mannen zeer waarschijnlijk in de dagen voor de inbraak al bij de woning zijn geweest. Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1 

Betreft een man een donker getinte huidskleur. Hij heeft een normaal tot stevig postuur, tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en zijn leeftijd is tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij had een kaal hoofd. Hij droeg ten tijde van de inbraak een blauw print shirt, zwarte short met witte naden en blauw/wit Adidas slippers. Verder droeg hij een bril en een blauw cross-over tasje.

Verdachte 2:

Betreft een man met een licht getinte huidskleur. Hij heeft een normaal postuur, kort zwart haar. Hij heeft een lengte tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en zijn leeftijd is tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij droeg ten tijde van de inbraak een wit shirt met opdruk, grijze short en bruine slippers. Hij droeg ook een zonnebril en een blauw cross-over tasje.

Vragen

Herkent u de mannen op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening