Ga naar content

Straatroof nabij Geldershoofd

De politie is op zoek naar een verdachte die maandagavond 5 augustus 2019 een straatroof heeft gepleegd op het Geldershoofd.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 23.00 uur staat het slachtoffer op het Geldershoofd, ter hoogte van de ondergrondse vuilcontainers, te wachten om de weg over te steken. Over haar linkerschouder draagt zij een schoudertas. Opeens trekt een voor het slachtoffer onbekende man aan haar schoudertas. Ze probeert de tas terug te trekken, maar dit lukt niet. Het slachtoffer schreeuwt om hulp, maar hoort de man met een Surinaams accent zeggen dat zij de tas los moet laten. Hierop rent hij met haar schoudertas weg richting Gravestein. Het slachtoffer rent achter de verdacht aan, maar verliest hem helaas uit het oog.

De verdachte is vastgelegd op camerabeelden. Het betreft een man met een donkere getinte huidskleur, slank postuur, ongeveer 1.70 meter lang met kort, donker haar. Hij had een lang hoofd. Hij droeg ten tijde van de straatroof een bedrukt wit T-shirt, een lichtgroene bermuda en bruine sandalen. De man sprak met een Surinaams accent.

Vragen

Het rechercheteam wil graag weten wie dit is. Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in de zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening