Ga naar content

Wie overvielen woning Pietersdijk?

Een bewoner van de Pietersdijk had vrijdag 14 juni rond half 4 opeens een overvaller in zijn woonkamer staan. Via de tuin was hij op klaarlichte dag de woning binnengekomen. Hij richtte een vuurwapen op het hoofd van de bewoner en schreeuwde dat hij moest gaan liggen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Zijn sieraden zijn van hem afgenomen en ook was er geld weg. Op een gegeven moment kwam er een tweede overvaller bij die de trap naar boven nam. Er ontstond toen een gevecht tussen de bewoner en de eerste overvaller dat in de tuin verder ging. Dat gaf nogal wat herrie, wat omwonenden alarmeerden. Hierdoor namen beide daders de benen via de tuin, en vluchtten in een auto. Waarschijnlijk zijn ze weggereden in een witte Toyota Prius Station.

 

Getuigen?
De overvallers zijn rond de 20 a 22 jaar oud. De een is donker getint en heeft kort zwart haar en droeg een groen/grijs Nike Tech Fleece trainingspak met witte gympen. D ander heeft lang zwart stijl haar tot op de schouder. Droeg een zwarte jas en zwarte pet met een lichte spijkerbroek en is slank.

De Politie heeft sindsdien diverse getuigen gehoord, camerabeelden bekeken en buurtonderzoeken gedaan. Dit heeft nog niet geleid tot het vinden van de dader. Hopelijk herkent iemand een van de daders die op de camerabeelden is vastgelegd.

Vragen

Alle informatie is welkom, via 0900-8844 of u kunt onderstaand tipformulier invullen.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening