Ga naar content

Overvaller Putsebocht Rotterdam gezocht

Een personeelslid van snackbar Verhage op de Putsebocht op 15 juli, om ongeveer 11.55 uur, bezig in de keuken toen ze een man binnen zag komen. Hij liep de keuken in en bedreigde haar met een mes. Ze moest meelopen de zaak in en werd gedwongen het geld uit de kassa te halen. Dat stopte de man in een rode plastic tas van de Dirk. Hierna vluchtte hij de zaak uit.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Mogelijk had de dader een paar straten verderop, in de Narcissenstraat, een fiets staan. Dat zou een Cortina damesfiets zijn met een rek aan het stuur en een middenstandaard (tonen foto) . Hij zou dus, nadat hij de overval heeft gepleegd, op die fiets zijn weg hebben vervolgd.

We zijn benieuwd of er Bureau Rijnmond kijkers zijn die de man hebben gezien, iets voor het middaguur op die 15e juli toen hij de zaak in ging. Of hem hebben zien vluchten, eerst te voet de snackbar uit en daarna vanaf de Narcissenstraat op de damesfiets.

Signalement:
De dader was een licht getinte man, en sprak met een accent, dus sprak niet vloeiend Nederlands, en was ongeveer 170-175cm lang. Hij was geheel gekleed in het zwart met een zwarte sjaal met franjes voor het gezicht en een capuchon op. Hij droeg zwarte sportschoenen met een witte streep op zijkant van de zwarte zool. De onderkant van de zool is zwart met witte delen.

Afbeeldingen