Ga naar content

Inbraak woning De Nessermolen (Amstelveen)

Op zaterdag 21 december 2019 is er ingebroken bij een woning aan De Nessermolen in Amstelveen. De politie is op zoek naar twee verdachten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De bewoners gingen die zaterdag rond 16.30 uur van huis en toen ze om 23.30 uur weer thuiskwamen, zagen ze dat er was ingebroken. De verdachten zijn naar alle waarschijnlijkheid via het dakraam en slaapkamerraam binnengekomen. Beschadigingen doen vermoeden dat ze ook hebben geprobeerd om via een ruit aan de voorkant van de woning en de schuifpui aan de achterkant binnen te komen. Bij de inbraak zijn diverse sieraden en cash geld buit gemaakt.

Op camerabeelden uit de slaapkamer is te zien hoe de ene verdachte de ander via het slaapkamerraam binnenlaat. De verdachte die binnenkomt via het raam, loopt het beeld vrijwel direct uit. De andere inbreker doorzoekt echter de slaapkamer en wordt daardoor duidelijk opgenomen door de camera.

De signalementen van de twee verdachten:

Verdachte 1 (doorzoekt slaapkamer):
- man;
- zwart krullend haar, kalende kruin;
- stoppelbaardje;
- 35-45 jaar
- +/- 1,75 mtr;
- slank postuur;
- winterjas met capuchon;
- coltrui;
- handschoenen.

Verdachte 2 (komt binnen via raam):
- man;
- lengte 1.80 – 1.85;
- slank postuur;
- winterjas met een merkje op zijn linkerschouder;
- muts.

Herkent u de mannen op de beelden of heeft u andere informatie over deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=AzAFAohj6nQ

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening