Ga naar content

Mislukte overval op supermarkt

GRONINGEN – Op zaterdag 25 januari omstreeks 19.20 uur werd door een gewapende man geprobeerd een supermarkt aan de Zonnelaan te overvallen. Een bewakingscamera maakte opnames van de verdachte.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op de beelden van de bewakingscamera was te zien dat de man de supermarkt binnen liep met in zijn hand een plastic draagtas. Hij liep naar de kassa en pakte snoep wat hij op de band bij de kassa neerlegde. Een medewerkster van de winkel liep naar de kassa om de man te helpen. De overvaller probeerde een groot mes uit de plastic draagtas te halen maar dit mislukte.  Op de beelden was te zien dat het mes door de onderkant van tas sneed en op de grond viel. De verdachte pakte het mes van de grond en bedreigde de medewerkster hiermee omdat hij geld wilde hebben. De medewerkster gaf de overvaller geen geld waarna hij de winkel uitliep.
De politie wil graag weten wie deze man is. Herkent u hem? Aarzel dan niet en bel met de politie via 0900-8844.
Als u anoniem wilt blijven geef dan uw tips door aan de stichting Meld Misdaad Anoniem. Deze stichting is  bereikbaar via 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=9WQkFm1ibZA

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening