Ga naar content

Vrouw overleden als gevolg van verkeersongeluk Utrecht

Op Nieuwjaarsdag rond 08.00 uur krijgt een 47-jarige vrouw uit Utrecht een ernstig verkeersongeluk op de kruising van ’t Goylaan – afrit Waterlinieweg – ’t Goyplein in Utrecht. Zij wordt zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en is daar op zaterdag 18 januari aan haar verwondingen overleden. Tot nu toe is nog niet geheel duidelijk hoe zij met haar scooter ten val is gekomen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Uit bewakingsbeelden blijkt dat rond het moment dat het slachtoffer ten val komt een auto op hoge snelheid de kruising over rijdt. Wij zoeken daarom dringend de betreffende automobilist en getuigen van wat er is gebeurd.
 

Vragen

Aan de inzittenden van de auto die de afrit Waterlinieweg nam, wordt verzocht zich bij de politie te melden. Aan getuigen van het ongeval en aan mensen die de auto hebben zien vluchten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Hetzelfde geldt voor mensen die menen te weten wie de automobilist mogelijk is.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=VNfXBYDFRbY