Ga naar content

Wie is verantwoordelijk voor dood Robby Klomp?

In de nacht van maandag op dinsdag kwam een 44-jarige Rozenburger om het leven bij een steekincident aan de Rammenasdreef. Het onderzoek is in volle gang. Het 20-koppige rechercheteam is nog altijd op zoek naar meer getuigen en camerabeelden die meer kunnen vertellen, bijvoorbeeld over de route die de vluchtauto na het incident heeft afgelegd.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Maandagnacht rond 23.50 uur kregen agenten de melding van een vechtpartij aan de Rammenasdreef in Spijkenisse. Daar troffen zij aan de achterzijde van deze woningen, op de Lijnzaaddreef, de zwaargewonde Rozenburger aan met verschillende steekwonden. De hulpdiensten startten een reanimatie, maar dat mocht niet meer baten.

Getuigen meldden dat er kort na de vechtpartij een donkerkleurige auto is weggereden met daarin vier mannen. De politie is een groot onderzoek gestart. Sporen zijn onderzocht en veiliggesteld, er wordt met getuigen en omwonenden gesproken, informatie wordt onderzocht en beschikbare beelden worden nauwkeurig bekeken. Zo wordt onder andere geprobeerd de route in kaart te brengen van de donkere vluchtauto die dus rond middernacht vanaf de Rammenasdreef zou zijn weggereden.

Daarnaast zijn we op zoek naar de inzittende(n) van een witte auto die kort nadat de auto met de vermoedelijke daders was weggereden, vanaf de Lijnzaaddreef richting de Vlasdreef wegreed. De auto was buurtbewoners opgevallen omdat hij al enige tijd op de Lijnzaaddreef had gestaan. Vermoedelijk zaten er twee vrouwen in. Zij kunnen belangrijke getuigen zijn. 

Heeft u meer informatie over dit incident, weet u wat er aan vooraf kan zijn gegaan of heeft u beelden van die nacht uit de omgeving waarop de mogelijke vluchtauto te zien is, neemt u dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=IUccZ9lRIys

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening