Ga naar content

Vader (42) neergeschoten voor ogen van zoontje (10)

Een 42-jarige man werd op vrijdagochtend 5 juni 2020 omstreeks 09.30 uur neergeschoten op de Dolomietenweide . Het schietincident gebeurde voor de ogen van zijn 10-jarige zoontje. Op bewakingsbeelden is te zien wat er is gebeurd. Die vrijdagochtend loopt het slachtoffer met zijn zoontje op de stoep bij de parkeerplaats op de Dolomietenweide. De schutter komt hen tegemoet gerend met in zijn rechterhand een vuurwapen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Verschuilen achter kliko’s
Op de beelden is te zien dat de schutter direct op de man schiet. Hij raakte daarbij het slachtoffer meerdere keren in zijn benen. Het kleine jongetje wist zich gelukkig te verstoppen achter de kliko’s.

Rennen door de wijk
De dader vlucht vervolgens direct weg richting de Dolomietenlaan. Pas bij de flat gaat hij langzamer rennen, om vanaf daar als ‘normale burger’ verder te wandelen, richting de Ardennenweide.

Redelijk jong
De politie vermoedt dat de dader in de twintig is. Hij droeg die ochtend een spijkerbroek met opvallende witte plekken

Vragen

Geef uw informatie door

Waarom de 42-jarige man is neergeschoten, is onduidelijk. Heeft u meer informatie over de dader en/of zijn motief? Geef het alstublieft door.

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=wYVjB3GBrMg

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening