Ga naar content

Heftige woningoverval Ridderkerk

Zaterdag 8 februari vond er een heftige woningoverval plaats in Ridderkerk. Een in Post-NL verkleedde man stormde samen met een andere man rond het middaguur een woning aan de Reijerweg binnen en bedreigden en mishandelden de bewoonster en gingen er met een fikse buit vandoor. De politie komt graag met mensen in contact die meer weten over de verdachten. Alle informatie is welkom.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zaterdagmiddag 8 februari, wordt bij een 61-jarige vrouw in Ridderkerk aangebeld. Door de dichte deur heen ziet ze een man met een PostNL jas staan. Hij heeft een pakketje vast. Als de vrouw de deur op een kier opent, stormt de man naar binnen gevolgd door een andere man. Ze bedreigen de vrouw met een wapen, slaan en schoppen haar en halen de boel overhoop. Ze zeggen te weten wie ze is, dat ze haar man kennen en dat ze geld hebben. Uiteindelijk neemt het tweetal behoorlijk wat kostbaarheden mee. En laten hun slachtoffer vastgebonden in de slaapkamer achter.

Vragen

Heeft u informatie over deze zaak of herkent u de verdachten op de beelden?  De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070.

Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Voor een  vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening