Ga naar content

Gewapende beroving bij pinautomaat

Een vrouw wordt op 19 april op de Westermarkt beroofd tijdens het pinnen. Op het moment dat de vrouw 30 euro staat te pinnen, verschijnt er ineens een man met een pistool. Die pakt het geld en gaat ermee vandoor.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zondagavond 19 april dacht een vrouw in Tilburg even wat boodschappengeld te gaan pinnen. Net als ze haar dertig euro uit de pinautomaat wil pakken, verschijnt er ineens een man met een pistool achter haar. Ze schrikt zich rot en staat verstijfd van schrik. De dader pakt dan het geld uit de sleuf en gaat er weer vandoor. Via de Statenlaan verder de wijk in. 

Vragen

Het is vooral het postuur en het bewegen van de dader waaraan hij hopelijk te herkennen is! Heeft u een vermoeden? Neem dan contact op via de tiplijn op 0800 6070. De beelden staan ook op de website en daar kunt u ook een tipformulier invullen. Helemaal anoniem iets doorgeven kan natuurlijk ook. Dan belt u M. op 0800 7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=R-53H6fiRfc

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening