Ga naar content

Diefstal van waardevolle postduiven

In de nacht van woensdag 30 september op donderdag 1 oktober worden in Made 24 kostbare postduiven gestolen. Ze worden weggehaald bij een 75-jarige duivenliefhebber die al zijn hele leven duiven houdt. Zijn duiven horen bij de internationale top.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier

Omschrijving

In de Fresiastraat ontdekte de 75-jarige man, die al zijn hele leven duiven houdt, deze vervelende ontdekking. Al zijn hele leven is hij een gepassioneerde duivenliefhebber. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkelt tot een expert op duivengebied en behoren zijn postduiven tot de internationale top. Ze worden verkocht tot in Saudi-Arabië, China en Japan.  Duiven zijn geen alledaags product, dus als ze ergens te koop zijn aangeboden dan moet dat haast meteen opvallen.

Vragen

De dieven moeten de duiven ’s nachts of ’s ochtends meegenomen hebben. Is u iets opgevallen in de Fresiastraat in Made? Heeft u ergens anders iemand met duiven in de weer gezien op een ongebruikelijk tijdstip? Heeft u een vermoeden waar de duiven nu zijn, of dat ze misschien ergens te koop zijn aangeboden? Help mee deze bijzondere zaak op te lossen. Tippen kan via 0800 6070, anoniem kunt u iets doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=YSQ7CxElI7M

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening