Ga naar content

Tankstation overvallen, wie kan hier iets over vertellen?

Op 14 oktober werd even na 23:00 uur een tankstation aan de Europa-allee overvallen door twee gewapende mannen. De medewerkers die nog aanwezig waren, hadden net afgesloten en stonden op het punt te vertrekken. De overvallers dreigden met geweld en eisten geld. Toen ze in de gaten kregen dat alles al was afgesloten, gingen ze er snel vandoor.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Lichte bestelbus
Vermoedelijk liepen de daders na de overval via het pad dat uitkomt bij het parkeerterrein van de plaatselijke voetbalclub DOS. Mogelijk zijn ze hier opgepikt door een bestelauto. Camera’s van de naastgelegen Basic Fit hebben rond het tijdstip van de overval namelijk een lichte bestelauto vastgelegd. Deze reed de straat in en stond verderop stil. Enkele minuten later is te zien dat twee personen de straat inlopen, de bestelbus komt aanrijden, ze stappen in nabij de Basic Fit, keren om en rijden weg. Het team komt graag in contact met mensen die de bestelauto die woensdagavond 14 oktober hebben gezien of weten wie de auto bestuurde.

Aanhouding verdachte
De recherche startte direct een onderzoek, dit heeft geleid tot de aanhouding van de 28-jarige verdachte. De man zit vast en wordt verhoord. Er wordt nog gezocht naar de tweede verdachte van de overval, van hem is een summer signalement bekend:

Man, slank postuur, ca. 175cm lang
Geschatte leeftijd 20-25 jaar
Lichte huidskleur
Donkerkleurige bovenkleding

Vragen

- wie is  de man in de donkere bovenkleding?
- wie was de bestuurder van de lichte bestelbus?
- wie heeft 14 oktober tussen 22.30 en 23.30 deze auto zien rijden in de omgeving van het tankstation?
 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: