Ga naar content

Diefstal van pinpas in Moergestel

Een 83-jarige vrouw uit Moergestel werd vrijdag 26 juni het slachtoffer van drie brutale dieven. Twee mannen en een vrouw hebben haar in het vizier als zij bloemen gaat kopen bij een supermarkt aan de Rootven.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Ze pakt daar haar pinpas en rekent de bloemen af. Wat ze niet doorheeft, is dat haar pinpas tijdens het betalen is afgekeken. Vervolgens volgen de drie personen haar richting huis. Eenmaal thuis bij de vrouw vraagt de vrouwelijke dader om een glas water. Ze is dan samen met een van de mannen. Het slachtoffer gaf wat water, maar ondertussen hebben ze haar pinpas weten te grijpen. Niet veel later is er een groot geldbedrag van haar rekening gehaald. Een van de mannen werd eerder gezien bij een diefstal in Tilburg.

Vragen

Neem contact met ons op, en help mee deze mensen te stoppen. Want dat het vaak gebeurt weten we. En dat het groepjes zijn die in wisselende samenstelling werken, dat zagen we net. Herkent u iemand? Wij horen het graag.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=VoUu6cdbl_w

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening