Ga naar content

Drugsdumping in Heijningen

In Heijningen werd op maandag 17 augustus een aanhangwagen vol met vaten achtergelaten op de Sabinaweg. Er bleek ruim 2500 liter drugsafval in te zitten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De aanhangwagen was zo zwaar beladen dat die waarschijnlijk niet ver gereden heeft. Mogelijk is er dus een drugslab locatie in de buurt.

Ook in Willemstad werd eerder dit jaar op het Sluispad Noord een gestolen paardentrailer achtergelaten. Er zaten vaten drugsafval in. In Dinteloord werd in maart van dit jaar op de carpoolplaats aan de Noordlangeweg een busje gevonden. Ook hier zat het busje vol met vele vaten en bleek er giftig drugsafval in te zitten. Wij zoeken getuigen die meer informatie hebben over deze zaken.

Vragen

Heeft u informatie die kan helpen de politie op het spoor van de criminelen te zetten?

- Heeft u bijvoorbeeld info over de aanhangwagen of het achterlaten ervan?
- niet alleen daders van de dumping zelf worden gezocht. Info over de locatie van het lab waar het afval vandaan komt is ook erg belangrijk.
- berekend is dat deze grote hoeveelheid afval komt van een productie(locatie) waarbij enkele miljoenen euro’s is verdiend. Crimineel vermogen
dus. Ook dat vermogen wordt gezocht, tips daarover: heel graag!
- is iemand iets opgevallen in de omgeving van de Sabinaweg in Heijningen dat met een locatie van een lab te maken kan hebben?
- Is u in de omgeving verder iets opgevallen? Een geur misschien?

Neem contact op! En vergeet niet dat u ook zonder uw naam te zeggen iets kunt doorgeven! Ook met anonieme informatie kan de politie verder.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=gTq5o7C6r3M

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=XcgBE1aGeA4

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening