Ga naar content

Jongen slachtoffer van straatroof

Op woensdag 7 april is een 15-jarige jongen op de Graswinckelstraat beroofd. Hij had even na 13:30 uur geld opgenomen bij een pinautomaat op de Steenstraat en was op zijn fiets onderweg. Op de Graswinckelstraat stopte hij even en zag twee jongens op hem afkomen. Deze jongens eisten geld en bedreigden het slachtoffer met een mes.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Na de beroving renden de jongens weg in de richting van een op de Hugo de Grootstraat geparkeerde auto. Dit betrof een zwarte Volkswagen Golf of Polo. Vervolgens reed de auto weg in de richting van de Johan de Wittlaan. Van de daders is een signalement bekend.

Dader 1
Jongeman van 18-20 jaar oud
Slank postuur, ongeveer 1.75-1.85 meter lang
Donker getint uiterlijk
Droeshaar in blockhead model
Hij droeg een donkerrode gewatteerde jas en een zwarte broek

Dader 2
Jongeman van 20-22 jaar oud
Iets voller postuur, ongeveer 1.85 en 1.90 meter lang
Lichte huidskleur
Kort haar
Hij droeg een donkergrijze broek

Vragen

Weet u aan de hand van de signalementen van de daders in combinatie met de auto wie de daders zijn?Heeft u op woensdag 7 april rond 13:45 uur iets gezien dat mogelijk met de straatroof te maken kan hebben?
Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving van de Hugo de Grootstraat en de Graswinckelstraat? Neemt alstublieft contact met ons op!

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Efa3kIZMKu8