Ga naar content

Wie kent deze overvaller?

Op zaterdag 27 maart rond 20:00 uur werd het tankstation aan de Bennekomseweg overvallen. De medewerker was op dat moment achter de balie aan het werk. Pas toen de overvaller met luide stem geld eisten en een groot mes toonde, besefte het slachtoffer wat er gebeurde.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

 De medewerker opende de kassa en gaf de overvaller wat geld. Deze verliet vervolgens gehaast de winkel en rende weg in de richting van de Prins Bernhardlaan. De overvaller was ongeveer 1.90 meter lang, had een slank postuur, lichte huidskleur en was volledig in het zwart gekleed.

Specifieke getuige gezocht 
Het team is ook op zoek naar mogelijk belangrijke getuige. Vlak voor de overval kocht een jonge vrouw een pakje sigaretten bij het tankstation. Omdat dit zo kort voor de overval was, zou deze vrouw mogelijk iets gezien kunnen hebben dat belangrijk kan zijn voor het onderzoek. De vrouw had donker haar en droeg die dag een zwarte jas, blauw mondkapje en een broek met een zwart witte print. Herkent u zichzelf? Wij vragen u contact met ons op te nemen.

Vragen

Bent of herkent u de getuige die het team graag wil spreken? 
Weet u wie deze overvaller is? Beschikt u over informatie dat mogelijk met deze overval te maken heeft? Neemt alstublieft contact met ons op via de gratis tiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-700.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=OBsTXRsEQmw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening