Ga naar content

Deze dief bedreigde personeel met mes

Op 9 december 2020 loopt een man rond 16.00 uur een computerzaak aan de Walstraat in Oss binnen. Hij kijkt even rond, pakt een computer en wil vervolgens de zaak weer uit lopen. Maar een medewerker die hem in de gaten krijgt houdt hem tegen. Maar dit laat de klant niet zomaar gebeuren.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Hierop ontstaat er een kleine worsteling waarbij de dader met een mes dreigt en zo toch weet te ontsnappen. Zonder buit. Er zijn bewakingsbeelden waarop alles te zien is. Ook zijn er zijn bewakingsbeelden vanuit een winkel aan de andere kant van de straat. Daarop is te zien dat dader met fiets aan de hand komt aanlopen.

Vragen

Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.70m. Niet al te lang dus. Hij heeft een wat mager gezicht, en lange neus en bruine ogen. Hij droeg die dag een zwarte jas met daaronder een blauwe capuchon. Verder droeg hij een donkere broek met daaronder donkere schoenen met een wit motief. En hij droeg een zwart petje.

Zegt het signalement u iets? In combinatie met de bewakingsbeelden misschien? Laat het ons dan weten. Ook als u andere informatie heeft die ons kan helpen de dader te vinden, deel die dan met ons.

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=9cQJMGu-Kbk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening