Ga naar content

Drie straatroven in drie dagen tijd, politie zoekt getuigen

Eind januari vond in de omgeving van het Sonsbeekpark in Arnhem een drietal straatroven plaats. Bij twee van de straatroven werd het slachtoffer bedreigd met een wapen. De straatroven vonden plaats op de Thomas a Kempislaan, de St. Antonielaan en in het Sonsbeekpark nabij de Zijpendaalsweg. De politie doet uitgebreid onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier

Omschrijving

Het eerste incident vond plaats op zondag 24 januari omstreeks 21:00 uur op de Thomas a Kempislaan. Een jongeman werd door drie jongens onder bedreiging van een wapen van zijn telefoon beroofd. Een dag later, op maandag 25 januari omstreeks 20:45 uur werd een jongeman van zijn telefoon beroofd op de St. Antonielaan. Op dinsdag 26 januari vond omstreeks 20:00 uur een derde straatroof plaats. Dit keer in het Sonsbeekpark in de buurt van de Zijpendaalseweg. Het slachtoffer werd met een wapen bedreigd en moest zijn telefoon afstaan.

Signalementen

24 januari Thomas a Kempislaan
Drie getinte jongens van 15/16 jaar oud. Een van hen droeg een grijze hoody en joggingbroek. Een van de andere jongens droeg een gele muts/hoofddoek, zwarte jas en grijze joggingbroek. Alle drie droegen zij een mondkapje.

25 januari St Antonielaan
Drie jongens, in het donker gekleed en droegen allen een pet en capuchon. Alle drie droegen zij een blauw mondkapje.

26 januari Sonsbeekpark
Drie mannen rond de 20 jaar oud met een normaal postuur. Droegen donkere kleding. Een van hen is 1.85 meter lang, de andere twee 1.70 meter lang.

De politie doet onderzoek naar deze straatroven en is op zoek naar informatie. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met de straatroven te maken heeft? Wij spreken u graag! U kunt ons bereiken via de opsporingstiplijn, 0800-6070 of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

2021037348, 2021039045, 2021040640

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=xajRIyy7euc

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: