Ga naar content

Beschieting pand bedrijventerrein Aalsmeer

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 april 2021, rond 03.20 uur, is een pand aan de Witteweg in Aalsmeer beschoten door twee nog onbekende personen. Tijdens de beschieting hebben de verdachten siervuurwerk afgeschoten, vermoedelijk om het geluid van de beschieting enigszins te maskeren. De politie deelt de beelden van dit incident, in de hoop dat er mensen zijn die de twee personen herkennen, of meer weten over deze zaak, zoals een eventuele aanleiding.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie is die nacht snel ter plaatse, maar tevergeefs. De twee mannen ontkomen op een donkerkleurige motorscooter. Het duo vlucht in de richting van de Zwarteweg. Beide personen zijn geheel in het donker gekleed en dragen mogelijk regenpakken. De Forensische Recherche treft kort daarna meerdere kogelgaten en hulzen aan bij het pand, welke nog worden onderzocht door het NFI.

Vragen

Herkent u de mannen op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening