Ga naar content

Wie overviel Jumbo Ridderkerk?

Maandag 11 januari zit een 18-jarige medewerkster achter de kassa van de Jumbo aan het Ridderhof in Ridderkerk. Rond 19.00 uur staat er ineens een jongeman voor haar neus. Hij draagt een lichtblauw mondkapje en een zwarte jas en hoodie met capuchon en opvallende witte touwtjes. Hij springt op de productenband, bedreigt haar met een mes en roept dat hij geld wil. Het slachtoffer schrikt enorm, springt op en rent de winkel in. Daarop had de overvaller blijkbaar niet gerekend. We zien op de camerabeelden dat hij haar een paar passen achtervolgd maar dan eieren voor zijn geld kiest en zonder buit de winkel uitvlucht.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

We zijn uiteraard op zoek naar de verdachte, maar ook benieuwd naar de rol van twee jongens die vlak voor binnenkomst van de verdachte de winkel verlaten. Zij staan tot kort voor 19.00 bij het OV-oplaadpunt op hun mobiel te kijken. Er lijkt geen contact te zijn tussen verdachte en die twee jongens.  Zij zijn mogelijk belangrijke getuigen en we komen graag met hen in contact.

Gegevens

Signalement

Huidskleur:
Blank of lichtgetint
Leeftijd:
20-25 jaar
Lengte:
1.75 - 1.80m
Postuur:
Normaal
Ogen:
Donker
Kleding:
Zwarte hoodie/capuchon met witte veters/touwtjes, zwarte trainingsbroek met blauwe streep aan de zijkant. Zwarte rugzak en lichtblauw mondkapje.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=f9Y0vUJ6Srw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening