Ga naar content

Wie is deze overvaller bij Hema in Zundert?

Een gewapende man liep woensdag 14 april 2021 de Hema aan de Molenstraat binnen. Hij bedreigde de kassière, nam een greep uit de kassa en ging er via de uitgang aan de Beukenlaan weer vandoor.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Binnen loopt de overvaller recht op z’n doel af. Hij staat eerst wat te dralen en de medewerkster vraagt zelfs nog even of ze hem kan helpen. Maar dat hoeft niet. Hij ritst z’n jas open, kijkt even om zich heen en haalt een enorm mes tevoorschijn. Ineens staat de man voor haar met het mes te zwaaien. Geld wil hij. Maar ze is zo nerveus dat ze de kassa niet meteen open krijgt. Als ze dan toch de kassa openkrijgt, grijpt hij directhet briefgeld en gaat er dan vandoor. Alsof er niks aan de hand is loopt hij met z’n handen in z’n zakken weer het winkelcentrum uit.

Vragen

Het gaat om een blanke man van 35 jaar of ouder. Hij is zo’n 1.70m tot 1.75m lang en het leek alsof hij wat gebogen stond, wat in elkaar gezakt. Verder droeg hij die dag een donkere jas, een spijkerbroek en hij sprak accentloos Nederlands.

Het zijn duidelijke bewakingsbeelden waar de man goed op staat. En ook al draagt hij een mondkapje, hopelijk zijn er toch mensen die hem herkennen of een vermoeden hebben wie het kan zijn. Ook als u hem ergens hebt gezien, of weet waar wij hem kunnen vinden: laat het weten!

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=rZr8Xbvmogo

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening