Ga naar content

Een brutale autodiefstal in Kaatsheuvel

Op 22 augustus 2021 vond er een wilde achtervolging plaats in Kaatsheuvel. Het waren autodieven die op de vlucht waren voor de beveiliging van een beveiligd parkeerterrein. Toen het zelfs 130 km per uur ging, besloten zij de achtervolging vanwege de veiligheid te stoppen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Nadat een Volkswagen Passat het parkeerterrein v oprijdt, registreert de camera twee mannen. Ze lopen op hun gemak het terrein op, maar met verkeerde bedoelingen.

Een zwarte Audi wordt door hun gestolen. En dan volgt dus die achtervolging, waarbij de daders er met ontzettend hoge snelheid vandoor gingen. Veel plezier hebben ze niet gehad van de Audi, want die werd drie dagen later hier in de Louise de Colignystraat teruggevonden.

 

Vragen

Een camera registreert rond de tijd van de diefstal een Volkswagen Passat met Pools kenteken die als gestolen te boek stond. Misschien zegt de combinatie mannen en auto u iets. Later zien we dan dat een zwarte Audi gestolen wordt waar een van de twee mannen instapt.

De vraag aan u is: herkent u deze twee mannen? Weet u waar de politie ze kan vinden? Geef uw tips door via 0800 6070, of anoniem via 0800 7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=bt1L75VI0po

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening