Ga naar content

Inbraak Kruidvat

In de nacht van 14 op 15 juli 2021 wordt ingebroken bij een filiaal van Kruidvat aan het Wilhelminaplein in Best. Opvallend genoeg werd enkele nachten eerder op exact dezelfde manier geprobeerd binnen te komen. Wij gaan er van uit de het om dezelfde inbreker gaat.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In het zicht van de camera komt een auto aangereden en de bestuurder stapt voor de deur van het Kruidvat uit. Hij slaat de glazen deur van het Kruidvat kapot met een sloophamer. De verdachte is vervolgens, door het gat wat hij in de glazen deur had geslagen de winkel in gelopen met een zak. Met deze zak is hij naar het parfumschap gelopen achter de kassa. Hier heeft hij bijna alle flesjes parfum van uit het schap in de zak geschoven. Hij is vervolgens de winkel uit gelopen terwijl hij de zak over de grond mee sleurt. De sloophamer liet hij in zijn ahast achter in de winkel en dat is natuurlijk een interessant spoor. 
In de nacht van 10 op 11 juli probeerde een man ook met een sloophamer de ruit van toegangsdeur in te slaan. 
In beide gevallen kwam de verdachte met een klein autootje.

Vragen

Alle feiten op een rijtje lijkt er sprake te zijn van één en dezelfde dader. Wie herkent hem? Wie kan iets zeggen over de auto van de dader?
Mogelijk is er een grote hoeveelheid parfum te koop aangeboden, wellicht ook aangeboden via social media kanalen. Wie zegt dat iets? 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=-6blbrkbMHU

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening