Ga naar content

Inbraak woning Leende

Het is hartje zomer van dit jaar, op 25 juli om precies te zijn als de deurbelcamera van een woning in Leende beweging oppikt en begint te filmen. De bewoners zijn niet thuis. De beweging blijkt veroorzaakt door een man die kort daarna de deur openbreekt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Een man in een blauwe korte broek. En hij heeft een blauwe rugzak bij zich. Daar pakt hij iets uit, niet helemaal duidelijk is wat. Dan draait hij zich ineens om, trapt twee keer tegen de voordeur en hij is binnen. Hij probeert de deur nog dicht te doen, maar die is behoorlijk uit z’n voegen, dus dat lukt niet. Dan is hij een paar minuten binnen, vindt daar onder meer contant geld en komt dan weer naar buiten. Hier staat hij even met z’n gezicht vol in beeld. Het is een getinte man met een normaal postuur. Dan probeert hij de deur weer dicht te slaan, weer lukt dat niet. Hij wordt geschat op zo’n 45, 50 jaar. Hij draagt een zwart t-shirt met korte mouwen, een blauwe korte broek en sandalen. De blauwe rugzak is van het merk Adidas. Hij loopt vervolgens met de buit in de rugzak de tuin uit en steekt de straat over. Even later zien we hem weer, nu op de fiets. Dan is hij verdwenen.

De vraag is natuurlijk helder: als u de man van de beelden herkent, neem dan contact met ons op.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=aZBvQVlx8Jw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening