Ga naar content

Zware mishandeling vrachtwagenchauffeur Oss

Wij zoeken de dader van een zware mishandeling op de Graafsebaan in Oss. De bestuurder van een grijze Volkswagen Caddy mishandeld een vrachtwagenchauffeur na een verkeersconflict.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zaterdag 29 mei reed een vrachtwagenchauffeur op de Graafsebaan in Oss.  Voor de stoplichten, op de baan met rijrichting Eindhoven, kreeg de chauffeur om nog steeds onduidelijke redenen een middelvinger van een automobilist in een Volkswagen Caddy. Die automobilist stapt uit even verderop en hij maant de vrachtwagenchauffeur uit te stappen. Die wilde ook graag even vragen wat er aan de hand is, maar tot een gesprek komt het niet. De vrachtwagenchauffeur krijgt meteen een zeer harde en rake trap tegen zijn been en een klap in het gezicht. Hij gaat tegen de grond, staat daarna weer op, loopt naar zijn vrachtwagen en rijdt zwaar gehavend weg. Ook de dader is inmiddels weggescheurd.  De vrachtwagenchauffeur is zo hard geraakt dat zijn bovenkaak en beide neusholtes zijn gebroken. Help ons om de dader van deze zware mishandeling te vinden.

Het gaat om deze Caddy, waarschijnlijk type 4, bouwjaar 2015.  Mogelijk met het getal 45 in het kenteken. Waarschijnlijk zitten er niet de originele velgen op. Wel een dakspoiler. Het lijkt er op dat de bestuurder zijn auto goed verzorgd en persoonlijk heeft gemaakt. Zegt dit u iets? Kent u iemand in uw omgeving met zo’n auto?

- blanke man

- 1.90m – 1.95m

- ‘groot’ postuur

- voorovergebogen houding

- kaal

- witte broek

- witte bovenkleding

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=jaTS3WO5Xak

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening