Ga naar content

Woninginbrekers gaan er met sierraden vandoor in Bilthoven

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 juni wordt ingebroken, terwijl de bewoonster op vakantie is, bij een vrijstaande woning aan de Sweelincklaan in Bilthoven. De inbrekers doorzoeken de woning en gaan er met - onder andere - tientallen sieraden en een zware kluis vandoor. Uit bewakingsbeeld blijkt dat zij die kluis hebben vervoerd met een kruiwagen, die zij uit de tuin van de woning hebben gestolen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Uit bewakingsbeelden van een camera in de buurt blijkt dat de inbrekers zijn vastgelegd. De verdachten komen rond 03:00 uur vanuit de richting van de woning aan de Sweelincklaan aan lopen. Een van de verdachten duwt dan een kruiwagen (die uit de tuin is gestolen), terwijl de ander met zijn linkerhand de gestolen kluis op zijn plek in de kruiwagen houdt. Ze gaan er dan in onbekende richting vandoor. Het is ook niet duidelijk met welk vervoersmiddel. 
 

Vragen

Wie heeft in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 juni iets opvallends gezien op of in de omgeving van de Sweelincklaan?
Mogelijk hebben de inbrekers de gebruikte kruiwagen in de omgeving van de Sweelincklaan achtergelaten. Wie heeft de kruiwagen daar mogelijk aangetroffen?
Het kan ook zijn dat de inbrekers de kruiwagen mee hebben genomen. Dan is de vraag, wie kent iemand die na het weekend van 26/27 juni opeens over een dergelijke kruiwagen beschikt? Wie herkent de twee inbrekers of weet wie het mogelijk zijn?

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: