Ga naar content

Zware mishandeling - Vestdijk - Eindhoven

Het is zondagochtend rond 5.00 uur als het mis gaat op de Vestdijk in Eindhoven. Twee mannen (34 en 42 jaar) worden plots benaderd en zwaar mishandeld. Eerder op de dag bezochten zij de Amsterdam Pride. Wat een mooie afsluiting van de dag had moeten worden, eindigt helaas in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Zware mishandeling
De twee mannen gaan op zaterdag 6 augustus naar de Amsterdam Pride. Ze besluiten hun nacht af te sluiten in Eindhoven. Na wat drankjes in een café op Stratumseind lopen ze richting het Centraal Station via de Vestdijk. Het is dan al zondagochtend 5 uur geweest.

Ter hoogte van de ABN AMRO vindt er een woordenwisseling plaats tussen de slachtoffers en twee of drie jongemannen. De slachtoffers worden onmiddellijk geslagen en belanden op de grond. Het 34-jarige slachtoffer raakt dan bewusteloos en moet vervolgens naar het ziekenhuis. Beide slachtoffers herinneren zich niet veel van de mishandeling. De politie kan daarom uw hulp goed gebruiken bij de opsporing van de verdachten.

Getuigen en wegrennende mannen
We hebben beelden van mensen die kort na de mishandeling in de buurt waren, of uit de richting van de mishandeling kwamen. Dat zijn dus in elk geval hele belangrijke getuigen.

Allereerst zien we twee mannen wegrennen richting het Centraal Station ten tijde van de 112-melding die de centrale ontvangt. Het is niet duidelijk of zij iets te maken hebben met het incident. Mogelijk zijn ze wel getuigen. Daarna zien we nog een man en een groepje passeren. Ook zij hebben vermoedelijk iets gezien. De politie komt dan ook graag met hen in contact. Bent u of kent u deze mensen? Neem dan contact met ons op. Dat mag ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Misschien zijn er meer getuigen die iets hebben gezien van de mishandeling op de Vestdijk (ter hoogte van de ABN AMRO) in Eindhoven. Hebt u iets gezien tussen 5.00 en 5.15 uur? Of hebt u meer informatie over deze zware mishandeling? Laat het ons weten! U kunt contact opnemen via 0800-6070, via het tipformulier of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=kRQX_8pMSx4

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening