Ga naar content

Straatroof - Thomas van Diessenstraat - Goirle

Een vrouw krijgt op 6 januari 2022 de schrik van haar leven. Dat is de dag dat een vrouw om ongeveer 19.20 uur besluit te gaan pinnen op de Thomas van Diessenstraat. Dat doet ze niet alleen, maar samen met een vriendin. De normaalste zaak van de wereld zou je zeggen. Totdat er ineens een man met een mondkapje in beeld verschijnt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Hij wil geld en om zijn eis kracht bij te zetten dreigt hij met een mes. De vrouw is helemaal verbouwereerd, ze is helemaal perplex van het hele gebeuren. Ze heeft geen andere keus dan het geld dat ze net heeft gepind aan de man te geven. Die pakt het geld af, draait zich om en loopt weg. Daarbij valt meteen op dat er een oranje logo op zijn jas zit. Met cijfers aan de onderkant. Nog net is te zien dat de cijfers eindigen met 469. Misschien dat dit iemand iets zegt. 
 

Vragen

Let op zijn houding, misschien dat de bril u iets zegt, of zijn ogen. Als u ook maar het kleinste vermoeden heeft wie dit zou kunnen zijn, laat het dan weten. Hij leek te voet te zijn, misschien komt hij dus wel uit de buurt.

Geef uw tips door via de tiplijn op 0800-6070. Ook zonder uw naam te zeggen kunt u iets doorgeven. Daarvoor is er Meld Misdaad Anoniem. Het nummer is 0800-7000. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=jpE780pGbOY

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=lSBniwx08-o

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening