Ga naar content

Bankpasfraude in Berkel-Enschot

Een 79-jarige vrouw uit Berkel-Enschot werd op 14 juli 2021 slachtoffer van gewiekste oplichters. Zij deden zich voor als medewerker van de bank. Een van hen Ze belde de bejaarde vrouw op en maakte haar wijs dat er rare dingen op haar bankrekening gebeurde. Er kwam zelfs iemand langs die op haar computer gebruikte en daarna haar bankpas meenam. Vervolgens nam een nog onbekende man met haar pas duizenden euro's op van haar rekening. De pinner staat op beeld.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De pinner staat duidelijk op beeld en wij zijn op zoek naar de identiteit van de verdachte! Weet u waar we hem kunnen vinden? Geef uw tips door via het tipformulier of 0800-6070. Anoniem kan uiteraard ook via 0800-7000.

Trap er niet in!
Banken benaderen u niet telefonisch met allerlei vragen over uw privé bankgegevens. Vaak zijn het de wat ouderen onder ons die de criminelen uitkiezen als slachtoffer. Waarschuw uw familie, ouders of grootouders om hier niet in te trappen.

Help ons mee de dader op te pakken. Maar vergeet niet dat u zelf ook veel kunt doen om dit te voorkomen. Allereerst geef nooit bankgegevens door via de telefoon, nooit. Maar vertel ook uw omgeving erover, zorg dat uw omgeving zich bewust is van de risico’s.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening