Ga naar content

Spoofing - Margrietstraat - Middelbeers

Voor een spoofingzaak zijn we op zoek naar de identiteit van deze verdachte. Hij pint met een gestolen pinpas.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op  23 juli werd de bankpas van een vrouw uit Oost-, West- en Middelbeers opgehaald door een zogenaamde bankmedewerker. Helaas bleek later 4600 euro van de rekening gehaald in Oirschot. De pinner staat duidelijk op beeld en wij zijn op zoek naar de identiteit van de verdachte! Weet u waar we hem kunnen vinden? Geef uw tips door via het tipformulier of 0800-6070. Anoniem kan uiteraard ook via 0800-7000.

Trap er niet in!
Banken benaderen u niet telefonisch met allerlei vragen over uw privé bankgegevens. Vaak zijn het de wat ouderen onder ons die de criminelen uitkiezen als slachtoffer. Waarschuw uw familie, ouders of grootouders om hier niet in te trappen.

Help ons mee de dader op te pakken. Maar vergeet niet dat u zelf ook veel kunt doen om dit te voorkomen. Allereerst geef nooit bankgegevens door via de telefoon, nooit. Maar vertel ook uw omgeving erover, zorg dat uw omgeving zich bewust is van de risico’s.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=y8MKV2M7MGE

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening