Ga naar content

Vernieling auto's - Boschweg en Orchideeënstraat - Schijndel en Rosmalen

Drie keer worden auto's in Schijndel, Rosmalen en Sint-Michielsgestel bekrast door een man op een fiets. Wie weet wie deze man is?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op en 1 en 2 december worden auto's in Schijndel, Rosmalen en Sint-Michielsgestel bekrast. Wij vermoeden dat alle drie de vernielingen door dezelfde man zijn gepleegd. De man komt aan fietsen met een zwarte bak achterop zijn fiets. In die bak lijkt een hondje te zitten. Of is het misschien een rugzak? Het is op zijn minst opmerkelijk dat iemand rondfiets met zijn hondje achterop en ondertussen verschillende auto's bekrast. Misschien zegt de combinatie man met hond achterop de fiets u iets? Verder is de dader een lange man van zo’n 1.95m en hebben de banden op zijn fiets beide een reflecterende strip. Hij draagt een donkere broek en een opvallend lichter, egaal gekleurde jas met capuchon. Onder zijn donkere broek draagt hij lichtkleurige schoenen. 

Wie is deze notoire vernieler? Weet u meer, laat het ons dan weten via 0900-8844 of via het tipformulier. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=7WjwoNrJtDU

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening