Ga naar content

Gezocht: voortvluchtige Jan Lanckriet

Current language: Nederlands

Aan boord van een Nederlandse vissersboot op de Atlantische Oceaan is de Belgische Lanckriet in 1989 betrokken geweest bij het om het leven brengen van een destijds 54-jarige Belgische man. Lanckriet is voortvluchtig.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Hij was aanwezig bij de inhoudelijke behandeling van zijn zaak, maar zijn voorlopige hechtenis werd destijds geschorst. In vrijheid mocht hij de uitspraak afwachten. Toen is hij zelf naar België teruggekeerd. Hij moet nog bijna 4 jaar de gevangenis in, maar de tenuitvoerlegging van de opgelegde gevangenisstraffen zijn naar Belgisch recht verjaard.

De politie wil graag weten waar Lanckriet nu verblijft of met welke personen hij in contact staat.

Vragen

Heeft u Lanckriet gezien of weet u waar hij nu verblijft, benader hem niet zelf, maar neem contact op met de politie. Bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of praat vertrouwelijk met het Team Nationale Inlichtingen via nummer 088 - 661 77 34. Belt u vanuit het buitenland, dan kunt u via dit nummer contact opnemen: +31 79 345 9800.

Gegevens

Geslacht:
Man
Geboortedatum:
04-09-1965

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=w_ET3Brli0k

Afbeeldingen