Ga naar content

Bedrijfsinbraak - Tolboomweg - Terschuur

In Terschuur werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Tolboomweg door twee mannen. Ze leken precies te weten waar ze moesten zijn. Wie kan ons meer vertellen?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Twee mannen liepen op 20 augustus over het industrieterrein. Al snel werd duidelijk wat ze van plan waren. Ze sloegen met een moker de ruit van de voordeur van het bedrijf in. Eenmaal binnen pakten ze vliegensvlug vier koffers met dure apparatuur en gingen er als een speer vandoor. De vier koffers werden in een witte bestelbus gelegd.

We weten niet in welke richting de verdachten zijn gevlucht, maar het bedrijf ligt vlak langs de A1 en met de auto ben je binnen 5 minuten op de A1. Mocht je meer informatie hebben over de vluchtroute, laat het ons weten!

De eerste man heeft een lichte huidskleur, blond/lichtbruin kort haar en een baard. Hij was deze nacht in het zwart gekleed en droeg een donkere pet van het merk Nike en zwarte schoenen. De tweede man heeft ook een lichte huidskleur, droeg een donkere hoody van Nike en had een grijze spijkerbroek met blauwe schoenen van Nike aan.

Vragen

  • Wie kan meer vertellen over deze inbraak?
  • Wie herkent de mannen? Mogelijk in combinatie met die witte bestelbus?

 

Bel dan met 0800-6070. Uiteraard kan dat ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=FJbyy4TSDpQ

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening