Ga naar content

Mishandeling - Beukerstraat - Zutphen

Wie weet wie de man is die bij een uitgaansgelegenheid in Zutphen een 28-jarige man mishandelde met een bierflesje? Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

 Op 19 maart net voor sluitingstijd werd deze man met zijn vrienden uit een café in Zutphen gezet. Rond middernacht zouden ze zich agressief hebben gedragen naar een andere groep mannen. Toen die groep het café verliet, leek de verdachte hen al rokend op te wachten. Met in zijn ene hand een sigaret en in zijn andere hand een bierflesje, greep hij één van de jongens en sprak hem dreigend toe. Een vriend van hem zag de dreiging en gaf de verdachte een duw om hen uit elkaar te halen. Als reactie kreeg het slachtoffer een bierflesje kapotgeslagen op zijn hoofd.

De verdachte heeft het slachtoffer zodanig hard op het hoofd geslagen dat hij tot bloedens toe op de spoedeisende hulp behandeld moest worden. 


 

Vragen

Hij droeg deze nacht een hoody met achter op de tekst “Worldwide”. Was jij die avond in het café of heb je iets gezien of gehoord van de mishandeling? Weet jij wie hier verantwoordelijk voor is? Laat het ons dan weten. Neem contact met ons op. Bel de opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=tSHfOAKP1mc

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening