Ga naar content

Overval - Paardenstraat - Hilvarenbeek

Op zondag 7 augustus, om ongeveer 02.00 uur, wordt de manager van een casino aan de Paardenstraat in Hilvarenbeek overvallen. Als de manager wil afsluiten, komen er twee mannen met grote messen aanrennen. Een blijft op afstand, de ander gaat de manager met een mes te lijf. Hij wil geld.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De dader roept om geld, terwijl de manager roept dat hij dat niet heeft. Tijdens de worsteling valt de telefoon van slachtoffer op de grond. De andere dader pakt die op, en dan rennen ze allebei weer weg en laten de manager achter.

De daders hadden het volgende signalement:

Dader 1:

- slanke man
- ongeveer 1.85m
- paars t-shirt
- zwarte Adidas joggingbroek
- zwarte Nike sneakers, witte zool
- zwarte schoudertas, witte accenten
- Noord-Afrikaans accent

Dader 2:
- zwarte gewatteerde jas met witte ritsen
- zwarte joggingsbroek met logo.
- donkergrijze sportschoenen

Vlak na de overval hoorde iemand ook hier in het Schorsmolenpad geschreeuw, en een kleine witte auto wegrijden. Mogelijk een Renault Twingo of Clio.

Vragen

Kort voor de overval fietsten, los van elkaar, drie mensen voorbij in de richting van het Vrijthof, waaronder een meisje. Mogelijk dat zij de daders gezien hebben voor de overval. Ben jij EEN van die fietsers? Meld je dan.

Uiteraard horen we graag alle informatie die er bekend is over deze zaak. Help ons deze daders te vinden.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=g-WJCuJLTxY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening