Ga naar content

Spoofing - diverse locaties - Sint-Oedenrode, Eindhoven, Son en Breugel

In Sint-Oedenrode werd een 88-jarige man opgelicht door een nepbankmedewerker. De man werd gebeld met de smoes dat er iets mis was met zijn bankrekening. Even later komt er iemand aan de deur om de bankpas en pincode op te halen. Grote bedragen verdwijnen van de rekening wanneer er op verschillende locaties in Eindhoven en Son en Breugel met de pas gepind wordt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Op 28 maart besteedde Opsporing Verzocht ook aandacht aan deze pinfraudeur, meer info hier.

Omschrijving

We laten duidelijke beelden zien van de man die dus met de pas van de 88-jarige man pint. We hebben maar een vraag: wie is dit? Laat het ons weten. Tip online of bel met 0800-6070. 

Spoofing ofwel oplichting door nepbankmedewerkers. Elke keer weer zijn het de ouderen onder ons die het makkelijkst slachtoffer worden van dit soort criminelen. Uw bank zou u nooit op deze manier op bellen. Laat staan dat er iemand van de bank bij u aan de deur komt om uw bankpas op te halen. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: trap er niet in en geef nooit uw bankgegevens af!  

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mJw6v7hjlhc

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=fBz6IkkTxAs

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: