Ga naar content

Cumali Ata

Current language: Nederlands

In 2004 maakt de dan nog 20-jarige Cumali Ata uit Steenwijk in een hotel in Enschede een eind aan het leven van zijn 18-jarige nicht. Sindsdien is hij op de vlucht voor de politie. Cumali Ata is onherroepelijk veroordeeld voor moord tot een gevangenisstraf van 10 jaar.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Mogelijk zit Cumali Ata in Turkije. Het kan zijn dat hij leeft, werkt en reist onder een valse naam. Het is mogelijk dat Ata zodoende nog in Zwolle, Steenwijk of Dortmund is geweest waar familie van hem woont. Cumali Ata heeft een Zuid-Europees uiterlijk en draagt mogelijk een baard. Aan de rechterkant van zijn hals heeft hij verschillende moedervlekken.

Vragen

Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt  u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen,  klik dan hier voor meer informatie. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen

Gegevens

Naam:
Cumali Ata
Geboortedatum:
19-04-1984
Haarkleur:
Zwart
Oogkleur:
Bruin/zwart
Leeftijd:
32
Lengte:
178 cm
Geslacht:
Man
Overig:
Tattoo met tekst Pain Is Love op rechteronderarm

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening