Ga naar content

Melvin Markiet

Current language: Nederlands

Melvin Markiet wordt gezocht vanwege de moord op een familielid. De Schiedamse vader van drie kinderen blijkt met geweld om het leven te zijn gebracht, waarna zijn lichaam in het water is gedumpt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In het water van de Nieuwe Waterweg bij Rozenburg, vlakbij Rotterdam, wordt woensdag 22 april 2015 het lichaam van Stuart Robert Markiet (41) gevonden. Er is dan al ruim twee weken met man en macht naar hem gezocht, nadat hij maandag 6 april 2015 spoorloos verdween.

Verdachten
Eind mei werd al een Rotterdammer (28) als verdachte aangehouden. Hij is na de inbewaringstelling op vrije voeten gesteld. Politie en Justitie vermoeden dat er in ieder geval nog twee personen bij de dood van Stuart Markiet betrokken zijn geweest, waaronder Melvin Markiet. Hij is familie van het slachtoffer.

Melvin Vincent Markiet
Hij is geboren op 14 september 1990, is 1.77 m lang en is te herkennen aan een aantal opvallende tatoeages. Op zijn linker onderarm staat ‘Mellie’, zijn bijnaam en in zijn nek heeft hij een kroon, revolver en een aantal sterren. Melvin heeft een gouden boventand en gaatjes in zijn oren. Op deze foto’s draagt hij zijn haar langer. Let daar niet te veel op, die haardracht kan hij hebben aangepast.

 

Vragen

Weet of vermoedt u waar Melvin Markiet nu verblijft? Of heeft u hem gezien en/of gesproken?

Tips?

  • Landelijke Eenheid: 0800-6070 (gratis)
  • Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)
  • TNI: 079 - 345 89 99
  • Vanuit het buitenland: 0031- 79 345 98 76

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening