Ga naar content

Quincley Emanuel Poppen

Current language: Nederlands

Op 9 mei 2013 plegen twee mannen een overval op een supermarkt in Willemstad, Curaçao. Tijdens die overval schiet één van hen de supermarkteigenaar dood. De politie vermoedt dat de schutter Quincley Poppen is.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Er is een beloning uitgeloofd van 10 duizend Antilliaanse guldens, omgerekend zo’n 4500 euro voor de tip die leidt tot de oplossing van de zaak. Hij is nu dus al vijf jaar spoorloos en mogelijk maakt hij tegenwoordig gebruik van een andere identiteit. De politie hoopt dat iemand weet waar hij op dit moment verblijft.

Omschrijving

Op 9 mei 2013 overvallen Quincley en zijn handlanger de eigenaren van de Chinese minimarkt 'Hua Jiant' aan de Caracasbaaiweg in Willemstad, Curaçao. De 42-jarige eigenaar wordt voor de ogen van zijn vrouw doodgeschoten. De buit was wat kleingeld en een paar telefoonkaarten. Al snel na de overval maakte de politie op Curaçao de bewakingsbeelden openbaar. En daardoor werd de man die schoot, met de rode pet, door meerdere personen waaronder familieleden, herkend. Het bleek Quincley Emanuel Poppen te zijn, destijds was hij pas 18. Nog voor hij kon worden aangehouden is Quincley halsoverkop naar Sint Maarten gevlucht. Hij heeft daarna nog een keer telefonisch contact gehad met zijn familie vanaf de eilanden Saint Kitts and Nevis, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor. Inmiddels houdt de politie er rekening mee dat Quincley Emanuel Poppen misschien wel in Nederland verblijft.

Vragen

Heeft u Quincley Emanuel Poppen gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, benader hem niet zelf, maar neem contact op met de politie. Bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of praat vertrouwelijk met het Team Nationale Inlichtingen via nummer 088 - 661 77 34. Belt u vanuit het buitenland, dan kunt u via dit nummer contact opnemen: +31 79 345 9800.

Gegevens

Geslacht:
Man
Geboortedatum:
06-10-1994
Tatoeage:
Drie puntjes op zijn rechterhand
Andere uiterlijke kenmerken:
Gaatjes in beide oren
Andere uiterlijke kenmerken:
Gaaf gebit

Afbeeldingen