Ga naar content

Christo Hülters

Christo Hülters wordt gezocht nadat een feest aan het IJslandpad in Bergen op Zoom op 27 juni 2015 gruwelijk uit de hand liep. Het Openbaar Ministerie heeft een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding van Christo Hülters.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Tijdens een feestje, waarbij zo'n 20 volwassenen en kinderen waren, werden destijds twee mannen van dichtbij neergeschoten. Al snel werd duidelijk dat de man die die avond geschoten had, Christo Hülters was, ook afkomstig uit Bergen op Zoom.  Waarom is er op deze avond geschoten?
De aanleiding is heel futiel: volgens verklaringen van getuigen was er in een nabijgelegen speeltuin ruzie tussen de dochter van één van de latere slachtoffers en een jongetje uit de buurt. Dat was gesust, totdat  Hülters- die het jongetje kende- opeens in de partytent verscheen met een wapen in zijn hand en de twee slachtoffers neerschoot.

Christo Hülters is sinds die bewuste zaterdagavond 27 juni 2015 spoorloos, terwijl hij zou moeten terechtstaan voor een dubbele poging doodslag. Christo Hülters werd geboren op 23 december 1980. Hij is 1.84 meter lang, heeft grijs/groene ogen en heeft donkerblond haar. 
Saillant detail: hij gebruikte in het verleden ook de naam Cristo Hermans. 

Het Openbaar Ministerie heeft een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding van Christo Hülters.

Vragen

Vermoedt u waar hij naartoe kan zijn gevlucht, sindsdien zit ondergedoken of wellicht maakt hij gebruik van zijn valse naam: Christo Hermans? Neem contact op met 0800-6070. 

Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt  u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen,  klik dan hier voor meer informatie. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen