Ga naar content

Elizabeth Dizon Honrada

Current language: Nederlands

Elizabeth Dizon Honrada is tot vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld voor grootschalige drugssmokkel, maar heeft daarvan nog niet één dag gezeten. Tot op heden is Honrada voortvluchtig. De van oorsprong Filippijnse is op 22 oktober 2019 op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Elizabeth Dizon Honrada stond al nationaal en internationaal gesignaleerd. Zij werd in 2006 onherroepelijk veroordeeld voor betrokkenheid bij twee drugstransporten vanuit Suriname.

Tot op heden is Honrada voortvluchtig. Haar laatst bekende verblijfplaats was, in 2014, in Saoedi-Arabië – vermoedelijk in Riyad.

Zij heeft familie in Nederland, waardoor het mogelijk is dat iemand hier de vrouw heeft gezien of informatie over haar heeft.

Vragen

Heeft u Elizabeth Dizon Honrada gezien of heeft u een vermoeden waar zij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader haar niet zelf, maar neem wanneer u haar ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt  u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen,  klik dan hier voor meer informatie. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen.

Gegevens

Geslacht:
Vrouw
Geboortedatum:
05-03-1962
Geboorteplaats:
Manila (Filipijnen)

Afbeeldingen